Стелки за кола – какви функции изпълняват?

Публикувано от dani 24/01/2022 0 Коментари

Стелки за кола – какви функции изпълняват?

 

Стелки за кола – предпазване от мръсотията

 

Най-важната функция на поставените стелки за кола е да предпазват интериора от навлизащата от вън мръсотия. Тази мръсотия навлиза най-вече посредством обувките ни. Затова е препоръчително, да не стъпвате директно на пода на автомобила, а да сложите стелки за кола, защото тези стелки за кола ще оберат цялата пръст, кал и т.н. Вашите стелки за кола ще бъдат преграда и срещу попадане на пода например на трохи, остатъци от храна или пък напитки, които сте разлели по невнимание. 

 

Стелки за кола – защита срещу влага и мухъл

 

Може би през лятото идеята за стелки за кола, не ви се струва толкова важна, но през есенно – зимния период, когато дъждът и снегът станат редовни явления, нещата много ще се променят. При влизане с мокри обувки, качествените стелки за кола са единствената преграда срещу попадането на влагата на пода на превозното средство. Имайте предвид, че въпросната влага ако се задържи там за продължително време, има сериозен риск от образуване на мухъл и натрупване на голямо количество вредни бактерии и микроорганизми.

 

Стелки за кола – по-малко неприятни миризми

 

Ако подберете подходящите качествени стелки за кола, ще ограничите нежеланите миризми във вашето превозно средство. Това може да бъдат миризми, предизвикани от събирането на мръсотия, както и от попадането на различни течности и вещества в интериора. Вашите стелки за кола, ще спомогнат за това атмосферата в автомобила ви да остане свежа, а вашите ежедневния пътувания да бъдат максимално комфортни и приятни.

 

От къде да закупим подходящи стелки за кола!

 

В онлайн магазин CARMATS.BG ви предлагаме стелки за автомобил на водещи производители като 

Petex - ГерманияRein - РусияRezaw-PlastFroGumAristar и Geyer&Hosaja Полша. Периодично правим промоции и намаления в цените на определени артикули, от които бихте могли да се възползвате.  Тук лесно можете да намерите мокетени, гумени и стелки за багажник, със специфичен дизайн за различните марки автомобили: - стелки за Alfa Romeo, стелки за Audi, стелки за BMW, стелки за Chevrolet, стелки за Chrysler, стелки за Citroen, стелки за Dacia, стелки за Daewoo, стелки за DAF, стелки за Daihatsu, стелки за Dodge, стелки за Fiat, стелки за Ford, стелки за Great Wall, стелки за Honda, стелки за Hyundai, стелки за Infiniti, стелки за Isuzu, стелки за Iveco, стелки за Jaguar, стелки за Jeep, стелки за Kia, стелки за Lancia, стелки за Land Rover / Range Rover, стелки за MAN, стелки за Lexus, стелки за Mazda,  стелки за Mercedes, стелки за Mini, стелки за Mitsubishi,  стелки за Nissan, стелки за Opel, стелки за Peugeot, стелки за Porsche, стелки за Renault, стелки за Saab, стелки за Scania, стелки за Seat, стелки за Skoda, стелки за Smart, стелки за SsangYong, стелки за Subaru,  стелки за Suzuki, стелки за Tesla, стелки за Toyota, стелки за Volkswagen, стелки за Volvo.

Коментирай статията