Стелки за багажник

Публикувано от dani 24/03/2022 0 Коментари

Стелки за багажник

 

Стелка за багажник Голф 4 2 - типове

Когато искате ефективно да предпазите подовете на багажните отделения на своите превозни средства от замърсявания и деформации, съвременните шофьори най-често залагат на стелки за багажник. Тези стелки осигуряват максимално ниво на защита срещу замърсявания и влага. Последното важи в особена степен за есенно – зимния период от годината, в рамките на който ежедневно се случва в багажника да се вкарва мокър багаж. Благодарение на поставените стелки за багажник няма да има нужда да се притеснявате от достигане на влагата до пода или пък образуване на мухъл.  

 

 

Предлагат се както специфични стелки за багажник, така и универсални стелки за багажник

 

Специфични стелки за багажник  - тези стелки предпазват по-добре автомобила от универсалните стелки за багажник, защото при изработването им са взети под внимание всички особености на багажника на конкретния автомобил и плътното прилягане на стелката към него.

 

Универсални стелки за багажник  - при тези стелки има посочени размери, по които се избират. Обикновено се закупува по-голяма стелка и се изрязва по специално маркираните контури до необходимия размер.

 

Видове стелки за багажник в зависимост от материала:

 

- Гумени стелки за багажник (наричат ги още "гумен леген за багажник") - защитават добре от влага и мръсотия, почистват се лесно.

 

Полиетиленови стелки за багажник  - те са с дълъг срок на експлоатация, здравина, защитават добре от влага, устойчиви са на температурни колебания и се почистват лесно.

 

- Мокетни стелки за багажник -  те също осигуряват защита от влага и мръсотия, но в по-малка степен, защото нямат защитни бордове. По трудно се почистват при зацапване.

 

Гумените и полиетиленовите стелки за багажник са така наречения тип леген, понеже имат повдигнат страничен ръб около 3 см. , който предотвратява разливането на течности.

 

В онлайн магазин CARMATS.BG можете да откриете голямо разнообразие от качествени специфични стелки за багажник за различните марки автомобили: - стелки за багажник за Alfa Romeo, стелки за багажник за Audi, стелки за багажник за BMW, стелки за багажник за Chevrolet, стелки за багажник за Chrysler, стелки за багажник за Citroen, стелки за багажник за Dacia, стелки за багажник за Daewoo, стелки за багажник за Dodge, стелки за багажник за Fiat, стелки за багажник за Ford, стелки за багажник за Honda, стелки за багажник за Hyundai, стелки за багажник за Isuzu, стелки за багажник за Jaguar, стелки за багажник за Jeep, стелки за багажник за Kia, стелки за багажник за Lancia, стелки за багажник за Land Rover / Range Rover, стелки за багажник за Lexus, стелки за багажник за Mazda,  стелки за багажник за Mercedes, стелки за багажник за Mini, стелки за багажник за Mitsubishi,  стелки за багажник за Nissan, стелки за багажник за Opel, стелки за багажник за Peugeot, стелки за багажник за Porsche, стелки за багажник за Renault, стелки за багажник за Saab, стелки за багажник за Seat, стелки за багажник за Skoda, стелки за багажник за SsangYong, стелки за багажник за Subaru,  стелки за багажник за Suzuki, стелки за багажник за Tesla, стелки за багажник за Toyota, стелки за багажник за Volkswagen, стелки за багажник за Volvo.

Коментирай статията